Електромагнитни Космически Бури - Енергии на Сърцето и Гръбначния Стълб



Има огромни промени случващи се в стратосферата над Земята, и електромагнитни бури всяват хаос в слънчевата система.

Отразяващите се слънчеви лъчи сега се разпадат на многобройни нови части, докато Галактиката Млечен Път минава през огромно прераждане, което засяга всички електромагнитни полета в и около слънчевите и системи, Вселени и всъщност цялата галактика.

Ние трябва да разберем, че никога не сме били разделени от цялото. Каквото се случва в макрокосмоса се случва и в микрокосмоса.

Каквото е горе това е и долу.

Цялото физическо човешко тяло е едно масивно енергийно поле и то е част от енергийните полета на земята и общото космическо поле. "От прах сте съсздадени ,и в прах ще се превърнете".

Това е така главно, защото човечеството е забравило своето безсмъртие, което то притежава от самото начало на времето и това, което колективното човечество помни дълбоко като Едемската градина. Това е момента, когато човечеството пада от състояние на седмото измерение в състояние на третото измерение, и смъртта като такава е позната.

Аз само се опитвам да ви накарам да разберете, че микрокосмоса и неговото миниатюрно отражение са изградени по едни и същи принципи. Така, че в общи линии ние никога неможем да мислим нас и тази планета като за една самостоятелна единица. Защото всъщност това е един миркокосмос в макрокосмоса, който представлява едно много по голямо и общирно енергийно поле.

Ние всички дълбоко в себе си помним това по някакъв начин. Боговете и Богините от митологията са истински мъже и жени, макар и историите да са били превърнати в митове докато човечеството забравило напредналите си технологии, които е използвало.

Докато ние бавно се пробуждане от съня на забравата, воалите на амнезията се повдигат и тези, които задържат планетата сега губят контрол. Все повече и повече хора се събуждат и започват да позволяват на тези енергии да преминават през центъра на сърцето и по този начин масовото пробуждане на сърдечните енергии.

В началото човешкият род знаел това, но после дошли тези, които съзнателно затворили сърцето и започнали да манипулират ума. Умът може да си представи много неща, но най-вече може да апелира към страх и управление чрез страх, след това да подхранва страха в съществата, а след това съществата стават лесни за управление.

Колкото повече пробуденият се приближава към душата си и отваря сърдечният си център, толкова повече той се свързва с великият макрокосмос. Колкото повече знание получава пробуденият, толкова повече разбира, че той не е просто физическото тяло или физическата форма, а че е част от космоса.

По този начин съществото разбира, че е гражданин на космическото цяло, а след това идва разбирането, че е тук само за миг.

Пробудения осъзнава, че той не е тази физическа форма, а че е нещо много по грандиозно от това, той всъщност разбира, че е БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА и колкото повече се свързва с тази божествена същност дълбоко в сърцето и душата си, толкова по силен става. Това също е и преминаването към баланс - балансът между женското и мъжкото.

В началото в земи като Лемурия, телата и физическите форми били АНДРОГЕННИ (двуполови) - мъжко и женско начало в едно тяло. След това съществата решили да разделят тази форма в две форми - мъжка и женска. От тогава се случили огромни промени и двата аспекта се разделили още повече. Това причинило невероятна колективна болка на човечеството, и това балансиране между мъжко и женско сега идва на преден план, тъй като колективното съзнание трябва да се излекува.

Това е една от причините поради която взаимоотношенията затъват, затова просветленият трябва първо да успее да намери баланса, цялостноста и дълбочината в себе си, преди той наистина да обича или да се свърже в перфектна уравновесеност с друг. Докато има дисбаланс винаги ще има промяна в единият или в другият.

В реалноста двамата винаги са в перфектен баланс – но небалансирани енергий продължава да има само на Земята, които сега трябва да бъдат изчистени от колективното съзнание въднъж и за винаги. Да се върнем на електромагнитните полета : те са сложно свръзани със сърцето на планетата, което от своя страна е свързано със сърцето на центъра на Галактиката Млечен Път и по този начин със нашите собствени сърдечни центрове.

В целият процес на тези масивни космически бури, нашият гръбначен стълб се активира. Всеки прешлен е отразен в 33 октави на звука, и всяка от тях преставлява емоция. Когато все повече и повече енергийни центрове във всеки прешлен се активират ние все повече и повече встъпваме в по-високите честоти и ставаме все по-свързани, това ще предизвика емоционални реакции, а това на свой ред ще предизвика въртенето на чакрите или енергийните колела където се пази паметта.

Ето защо е важно да се работи с тези енергии, които позволяват все повече съзнателен енергиен поток да минава през коронната чакра на главата и след това надолу през целият гръбначен стълб, и след това в енергиините центрове под краката ни и след това в Земята през сърцето и оста и право в енергийната и мрежа.

По този начин ние активираме нашите светлинни тела все повече и повече и след това тези от нас, които преминават или са преминали в петото и седмото измерения ще бъдат напълно активирани.

Това е най–голята промяна, която тези електромагнитни бури носят на нашите тела и планетата Земя.

Това е наистина ревулюционна промяна и ни довежва до свързването ни с нашето истинско АЗ, така както бяхме в началото на цивилизацията на тази планета.

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Александър Торланов


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments